woensdag 2 februari 2011

Waarschuwing voor alle lezeressen en lezers!

Ik kreeg gisteren per email een waarschuwing door van onze Reiki master.
Waarschuwing ..............
Info over borstkanker ...... waarschuwing !

Dit ontving ik van iemand uit de kennissenkring die nog studeert, en aan een van de ziekenhuizen in Rotterdam werkzaam is.

Ik raad iedereen aan om het onderstaande even te lezen.

ALUMINIUM CHLORHYDRAAT zit in de Nivea Deodorant Sensitive zonder alcohol en ook inderdaad in de Dove Deodorant Silk dry (gouden dop),niet in Dove Fresh touch.

Onlangs woonde ik een seminarie bij over borstkanker

Tijdens het vraag-antwoord moment vroeg ik waarom de oksel de meest frequente plaats is voor de ontwikkeling van borstkanker.

Mijn vraag kon toen niet beantwoord worden, maar onlangs ontving ik post waarin ik het antwoord op mijn vraag gevonden heb en dat ik graag met jullie allen zou willen delen.

De hoofdoorzaak voor borstkanker is het gebruik van ANTI- TRANSPIRANTEN.

De meeste producten op de markt zijn een combinatie van anti-transpiranten en deodoranten.

Deodoranten zijn onschadelijk.

Kijk a.u.b. de samenstelling van uw producten thuis na!

Indien zij

ALUMINIUM CHLORHYDRAAT bevatten, GOOI ZE DAN ONMIDDELLIJK WEG!


(zelfs onder de naam van deodorant). O.a Rexona en Dove deodorant)...


Probeer andere merken te gebruiken die dit bestanddeel niet bevatten.

De reden is simpel: Slechts enkele delen van ons lichaam zijn in staat toxische stoffen te elimineren, zijnde: de knieholtes, achter de oren, tussen de benen en de oksels. Deze toxische stoffen worden uitgestoten onder de vorm van zweet.

Anti transpiranten verhinderen het zweten. De toxische stoffen verdwijnen niet uit het lichaam, maar worden opgestapeld in de lymfeklieren onder de armen. De oorsprong van de meeste borstkankers is in deze bovenzone van de borst te vinden.Mannen zijn minder gevoelig aan de ontwikkeling van dit type ziekte. Zelfs al gebruiken ze anti transpiranten, blijven deze op de okselharen kleven en dringen ze niet onmiddellijk in de huid.

Vrouwen die anti transpirant gebruiken vlak na het ontharen hebben nog meer risico omdat via de kleine wondjes de chemische stoffen nog sneller het lichaam binnen dringen.

Informeer hierover A.U.B. alle mannen en vrouwen die je kent.

Borstkanker neemt de dag van vandaag alarmerende proporties aan.

Als we met dit E- Mailbericht slechts een aantal gevallen kunnen vermijden, zal het nooit verloren tijd geweest zijn!HIER ZIT HET OOK IN:

Mildeen deo roll-on van de Aldi

Sanex deo roll-on 8x4 balsam roll-on

Dus lijkt het mij verstandig om je spulletjes even na te kijken. Voorkomen is beter dan genezen!
Groetjes Smoek ehhh... Jeanet natuurlijk!

5 opmerkingen:

 1. Jee Jeanet,

  Wij hebben hier de Nivea & Dove in de kast staan. Eigenlijk gek dat hier in de media verder niet over wordt gesproken. Het zou verboden moeten worden nog langer aluminium chlorhydraat in deo's te gebruiken!

  Bedankt voor de tip!

  Lieve groet & een gezellige avond!

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je waarschuwing!
  maar als ik op de site kijk van kwf kankerbestrijding, lees ik dat dit al jaren hardnekkige geruchten zijn, die niet kloppen!
  H groet, Aline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beter gewoon niet gebruiken Toch.
  Dank je voor de waarschuwing.
  Ook bedankt voor je lieve berichtje.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip. Ik ga het ook na kijken, want het zou verschrikkelijke zijn als je dat er van krijgt. Ook al zijn het geruchten er zit altijd wel een kern van waarheid in. Denk ik.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond je site een paar dagen geleden. Hoewel ik vooral in de miniaturen geïnteresseerd ben, vond ik dit ook een heel interessant artikel. Ook op de site van de Amerikaanse kankerbestrijding staat een stuk hieraan gewijd. Dat er nog niets bewezen is e.d. Toch staat er ook een stukje dat mij aan het denken zet, zie art. 3, tweede paragraaf. Daarna komt er nog een stuk over parabenen, ook een stof om in de gaten te houden! Dit is het artikel: http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/AP-Deo

  Ik gebruikte Rexona women cotton dry anti-transpirant, daar zit het dus ook in. Ik heb het meteen weggedaan. Jammer, want door een allergie kan ik de meeste deo's niet gebruiken. Het risico vind ik echter te groot. Ik dacht dus dan maar terug te vallen op de aloude zeep- en eventueel een beetje talkpoeder methode toen ik me bedacht dat ik ook wel eens iets over talkpoeder gehoord heb. Even googelen en ja hoor! Talk is ook giftig.
  Binnenkort maar eens naar de natuurwinkel om te kijken wat ze daar voor me hebben.

  BeantwoordenVerwijderen