donderdag 5 november 2009

Letterlijk een witte kerst!

Oooooooeeiii dit moet ik jullie even vertellen!!! Ik heb een witte kerstboom gekocht op marktplaats!
Ik ben echt een KERST-freak en vier dit altijd groots met alles erop en eraan. Als sinterklaas weer met zijn stoomboot richting Spanje vaart zet ik direct de dag erna de kerstboom op! Meestal ben ik wel twee dagen bezig om alles klaar te maken, zoveel troep heb ik. En ondanks onze kleine woonkamer 4 meter bij 5 Koop ik elk jaar zelf een kerstboom van ongeveer 2 meter 50. Van de grond tot aan het plafond. Groot, groen en lekker ruikend! En dan mijn vet over de top kerstballen verzameling. Taart, auto's allerlei soorten dieren en gewoon vreemde ballen hang ik erin op. Ik vind het zelf prachtig. En dit jaar dus een tweede kerstboom erbij! OOO ik kan niet wachten!!! Ik ben ook een grote fan van Sweet eye candy weblog en daar heeft zij in haar witte kerstboom ook van die mooie versieringen in hangen en gemaakt! Yep dit jaar ga ik helemaal uit mijn pannetje!!!
Zodra dit gevaarte is  gearriveerd ga ik jullie de foto's laten zien, lekker tacky! Morgen ga ik hem ophalen!
Onder tussen ben ik druk,druk bezig met lampionnetjes maken. Dit was een Free-by van Ingrid-viltcreaties-kriebels vorig jaar op haar oude weblog. Ik maak ze nu in allerlei kleuren omdat het bijna Sint-Maarten is.   Voor in onze woonkamer. Een strengetje kerst verlichting erin en dan is het weer licht en gezellig. Ik ga nu mijn klusjes doen.. Tot morge doeiiiii. Doorgedraaide Jeanet ho,ho,ho...

2 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanet.

  Ik ben heel benieuwd naar jou "over de top" Kerstbomen. Enne je moet wat mijn geheim betreft toch nog even wachten hoor!

  Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ho HO, wat een leuke ideeen heb je allemaal, ik ben erg benieuwd!
  Fijn weekend!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen