dinsdag 5 januari 2010

HAPPY NEW YEAR!!! en de verwarming doet het weer!!!

Hallo allemaal, het heeft even geduurd maar hier weer een berichtje van Smoek.


Dat was wel even af zien hoor! Niet alleen was de verwarming kapoede wiets maar hij was intern ook nog eens verdronken. Dat had te maken met afvoer enz, enz. Ik snap het allemaal wel maar ik kan het niet goed uitleggen en het was niet iets wat ik had kunnen voorkomen want hier zijn "buitenstaanders" voor verantwoordelijk... Spreeuwen. Zij zitten gezamelijk om die warme schoorsteen pijp en nestelen zich daar te pletter en drukken zo met zijn allen die schoorsteen pijp naar beneden. Nu wonen wij in een huurhuisje en hadden al eerder melding gemaakt van dit fenomeen maar de mensen van het "behoud" waren niet onder de indruk van het nestelgedrag van onze spreeuwtjes. Maar ik geloof dat ze nu bij draaien. Bij komend probleem was dat de verwarmingsketel incontinetie problemen had. En zijn water maar over de zolder had laten lopen. Tja hij moest er toch ook ergens mee heen. Gevolg jaren '70 vloerbedekking zeik nat en je snapt wel ook de spuletjes die er stonden. Alles moest eraf. En ik kan je vertellen,ha,ha,ha dat de opslag van Van Gent en Loos er niets bij was. Jongens wat een troep!! En dan in zo'n miniatuur huisje... mijn zolder evacuatietroep stond tot zelfs in de w.c. Het was mijn staande lamp, Julian had hem daar neer gezet, paste precies, zei hij. Kortom kommer en kwel maar evenzo goed had ik wel lol. Zo kwam ik dingen tegen waarvan ik het bestaan niet meer wist en kon toen tevens "grote opruiming" houden... alles is weer naar de zolder gegaan voor je weet maar nooit situatie's. Want "scheiden doet lijden" zei mijn moeder altijd en wijze raad sla je niet in de kou?! De verwarmings dokter heeft de patient keurig opgelapt en een grote beurt gegeven en ik was daar eerlijk gezegd ook wel aan toe. En heb na deze hele toestand iets leuks voor mezelf gekocht bij Webwinkel "Poppetrijne"  Konijnensteinen!!! Twee stuks nog wel!!! Ter verduidelijking Maileg konijntjes.

Zo kwamen ze aan

Zijn erg nieuwsgierige diertjes..konijnen..

ja..ja.. het zijn er twee..

jaaa het zijn een jongen en een meisje
Ze zijn zooooo leuuuk! En nu kom ik tot de ontdekking dat de foto dat ze samen leuk poseren mislukt is.. snip!
 Maar ja ik ben dus ook een Maileg liefhebber! De meubeltjes vind ik ook zo geweldig en ben dus druk aan het sparen maar die geldboom bij mij achter in de tuin slaat niet echt aan.. Nog even geduld dus...

Poppetrijne is trouwens een heel leuk webwinkeltje met "echt" speelgoed. En konijnensteinen voor de helft van het geld. Dus ben je ook FAN ga echt even kijken want ze heeft nog een stel "eigenaarloos"

Dus voor mij is het al een Happy New Year geworden! Ik wens jullie allemaal het zelfde toe!!!
Konijnensteinen gek Jeanet

3 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat je het weer leker warm hebt ;-)!
  wat een toestanden heb je gehad, ik ken dat schipperen met de ruimte in een klein huis....ook leuk als je een kamer opnieuw gaat voorzien van vloer en behang dan moet ook alles eruit en verdeeld worden over de andere kanmers, vreselijk...!
  Je konijntjes vind ik allerliefst!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb maar eerst even een kop thee gemaakt voordat ik aan je log begon. Jeetje dat was toch wel even heel vervelend. En qua tijd past het ook zo fijn (lees; niet dus). Gelukkig is alles weer verholpen en zitten jullie er weer warmpjes bij, weer lekker tussen alles wat op het zolder lag gesnuffeld. Soms is dat toch zo leuk al kan ik er echt tegenop zien om er aan te beginnen. Jullie hadden alleen geen keus....

  Je konijntjes zijn schatjes!!! Heel lief.

  Fijne dag, lekker dicht bij de kachel.
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Jeanet
  ben blij voor je dat het weer warm is in je huis,
  Op mijn plaatje staan inderdaad de konijnen van hiphandwerk
  Het was mijn eerste project vanaf dat moment ben ik niet meer te stoppen ,voor die tijd scrapte ik .
  Je konijnen die je net per post hebt gekregen zijn erg leuk om te zien
  ik moet stoppen ik heb me verslapen en de honden moeten naar buiten
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen