vrijdag 13 januari 2012

Eenvoud

Ik heb iets gekocht. Helemaal voor mij alleen. Omdat ik haar zó mooi vind. Zo sierlijk en zo'n eenvoud.
Ik had dit soort vrouwelijke beelden al eens gezien op Amerikaanse blogs. Maar deze komt uit ons eigen Wolvega! Gekocht bij Madelief een alleraardigst winkeltje vol met jammie spulletjes! Richten voorheen deze door twee dames gerund winkeltje aan de hoofdstraat zich vooral op stoffen en fournituren, nu hebben ze ook hun andere talenten losgelaten. Ze hebben namelijk een neusje voor mooie decoratie spulletjes!
En zo is er een gezellige mix ontstaan van mooie stofjes o.a. Tilda, die leuke knopen waar je al een poosje naar zocht en gezellige kaarsen of een mooi foto lijstje!
Maar nog steeds word er met gemak een knoop of een rits vervangen. Word gewoon in de winkel gedaan alles kan. En terwijl je, je staat te vergapen aan al die mooie spulletjes swingen deze vrouwen op de muziek van Herman Brood die door de radio klinkt Geweldig!!! Om daarna, alsof er niets gebeurd is, weer gewoon verder te gaan met waar ze mee bezig waren! Hoezo Friezen zijn stug ha,ha,ha!
Dus ben je een keertje in de buurt ga dan even aan bij Madelief! Want je kunt er ook zo'n prachtig borduur schaartje kopen of die prachtige vogelkooi..en dan die mooie...nee! Nee! Ik zeg echt niets meer ha,ha,ha! Je moet zelf maar gaan kijken! Jeanet

3 opmerkingen: